Rulada de post cu gem si nuci

INGREDIENTE  1 cana apa minerala, 5 linguri ulei, 2 linguri miere, 1/2 plic praf de copt, 400-450g faina, coaja rasa de lamaie, zahar vanilat, 200g nuca macinata, gem.
MOD DE PEPARARE  Mierea se freaca cu uleiul, turnat treptat. Se adauga apa minerala, putina sare si coaja de lamaie   La sfarsit, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
   Se framanta un aluat moale, care se imparte in doua bucati. Fiecare bucata se intinde, se unge cu gem, se presara nuca macinata amestecata cu zahar vanilat si se ruleaza.
   Cele doua rulouri se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptor.
   Cand sunt gata ruladele, se presara cu zahar pudra. Se taie felii, dupa ce s-au racit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu